Kozijnen en rolluiken

Al 30 jaar leveren en plaatsen wij kozijnen aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Door deze jarenlange ervaring beschikken wij over ruimschoots kennis en expertise om u te kunnen adviseren en uw opdrachten uit te voeren. Wij onderscheiden ons door te werken met een vast aanspreekpunt (contactpersoon), een vaste montageploeg en vaste prijzen. Bij ons komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Voor elke raam hebben wij een oplossing. De kozijnen worden op maat gemaakt op basis van een vlak of een verdiept profiel en tegenwoordig is ook de hout look verbinding mogelijk. Deze profielen kunnen in verschillende RAL kleuren met of zonder houtnerf, kortom het kunststof van tegenwoordig is niet meer van hout te onderscheiden. Wel met alle comfort zoals onderhoudsarm, perfect isolerend, inbraakveilig, duurzaam en waarde verhogend. Een keer per jaar alle draai- en scharnierende delen inspuiten met een smeermiddel is voldoende om er jarenlang plezier en gemak van te hebben.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het plaatsen van: schuifpuien, ramen en deuren leverbaar in vele uitvoeringen, kantel-draai- en schuifsystemen.

Kunststof kozijnen en houten kozijnen hebben een zeer hoge isolatiewaarde. Dankzij de speciale profielen van Rehau en de juiste beglazing gaat er geen energie of warmte verloren. Naast isoleren is ventileren van groot belang. Wij zeggen altijd isoleren=ventileren om dit te bewerkstelligen is het goed om tijdens het bezoek van 1 van de adviseurs dit te bespreken.


 

 

 

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden ziet u hieronder afgewerkte projecten. Klik op de foto's voor een vergroting.

 

 
       
 

Aluminium Profiel
Politie Keurmerk