Service en Onderhoud


Al vele jaren de specialist op het gebied van kozijnen en schuifpuien. Laat je helpen door onze specialisten die je volledig begeleiden. Jouw schuifpui wordt weer zo goed als nieuw. Ongeacht de huidige staat. Wij hebben ervaring met alle soorten schuifpuien, van klassiek tot modern en in elke mogelijke maat. Landelijke dienstverlening en direct jouw schuifpui weer in orde gemaakt. Een schuifpui maakt niet alleen je huis weer compleet, je zal je niet meer kunnen herinneren hoe je het ooit zonder gedaan hebt.


Reparatie


Desondanks dat kunststof en aluminium duurzame producten zijn, zijn bepaalde onderdelen slijtage gevoelig. Door periodieke onderhoudsservice zullen deze onderdelen langer mee gaan. Als bepaalde onderdelen kapot gaan dan heeft dit vaak het resultaat dat deuren en ramen niet normaal meer functioneren. Bij ad hoc reageren en het repareren van de desbetreffende onderdelen kan Kraakman Kozijntechniek er voor zorgen dat u niet een nieuwe schuifpui of kozijn moet aanschaffen.

Onderhoudsservice


Zowel kunststof als aluminium kozijnen en schuifpuien zijn zoals vele weten onderhoudsarm, maar zeker nog niet onderhoudsvrij. Dit betekend dat men voor een optimale levensduur van kunstsof en aluminium producten er verstandig aan doet om deze producten om de twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Door het opnieuw afstellen van het hang en sluitwerk voorkomt men dat deze onderdelen niet kapot gedraaid worden en dat men optimaal kan genieten van de voordelen van kunststof en aluminium kozijnen. Inspuiten en opnieuw stellen van ramen en deuren zijn ook handelingen die essentieel zijn voor een periodiek onderhoudscontract.Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier.