Informatie Schuifpuien/Offerte Aanvraag

 

Onze schuifpuien zijn gemaakt op basis van hoogwaardige profielen van Rehau. Dit levert een schuifpui op met een lange levensduur zonder dat onderhoud echt nodig is, schoonmaken is voldoende. Bovendien worden de schuifpuien op maat gemaakt met een maximum van 6 meter. De schuifpuien hebben een zeer hoge isolatiewaarde en door in de schuifpui HR++ isolatieglas te plaatsen biedt een schuifpui maximale isolatie tegen energieverlies. Met gelaagd veiligheidsglas is de schuifpui extra veilig. Het plaatsen van een mooie schuifpui in de achtergevel van uw woning verhoogt het woongenot aanzienlijk. Uw woning vormt een geheel met het terras en de tuin. Een bijzondere pui is de kiepschuifpui, deze kan namelijk open geschoven worden maar ook in een kiepstand gezet worden.


Parallelle schuifpui (psk pui)

Bij een parallelle schuifpui worden de schuivende delen niet opgetild maar schuiven de delen vanwege de lichtere constructie eenvoudig over het kunststof kader. Daarnaast bieden wij een kiepschuifpui die behalve opengeschoven ook in de kiepstand gezet kan worden.


Hefschuifpui

Maar u kunt ook gaan voor een hefschuifpui in aluminium of kunststof, 4-delig, 3-delig of 2-delig. Uitgevoerd in bijna elke gewenste kleurcombinatie of zelfs in uw huisstijlkleuren, kortom wij kunnen een pui geheel naar uw wens samenstellen. Welk type voor uw woning de beste keuze is, is afhankelijk van uw situatie, de afmetingen en uiteraard uw persoonlijke voorkeur maar onze adviseur helpt u hier graag mee.

 

 

 

 

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden ziet u hieronder afgewerkte projecten. Klik op de foto's voor een vergroting.

 

       
     
       

 


Hefschuifpui Kiepschuifpuien