Informatie Schuifpuien/Offerte Aanvraag

 

Kraakman Kozijntechniek.nl is de site waar je je schuifpui kan laten repareren. Al vele jaren de specialist op het gebied van kozijnen en schuifpuien. Laat je helpen door onze specialisten die je volledig begeleiden. Jouw schuifpui wordt weer zo goed als nieuw. Ongeacht de huidige staat. Wij hebben ervaring met alle soorten schuifpuien, van klassiek tot modern en in elke mogelijke maat. Landelijke dienstverlening en direct jouw schuifpui weer in orde gemaakt. Een schuifpui maakt niet alleen je huis weer compleet, je zal je niet meer kunnen herinneren hoe je het ooit zonder gedaan hebt. Neem contact op met onze helpdesk voor meer informatie, of maak direct een afspraak!

 

Het plaatsen van een mooie schuifpui in de achtergevel van uw woning verhoogt het woongenot aanzienlijk. Uw woning vormt een geheel met het terras en de tuin.

 

Een bijzondere pui is de kiepschuifpui, deze kan namelijk open geschoven worden maar ook in een kiepstand gezet worden.

 

Maar u kunt ook gaan voor een hefschuifpui in aluminium of kunststof, 4-delig, 3-delig of 2-delig. Uitgevoerd in bijna elke gewenste kleurcombinatie of zelfs in uw huisstijlkleuren, kortom wij kunnen een pui geheel naar uw wens samenstellen

 

In onze showroom hebben wij zowel de hefschuifpui als de kiepschuifpui staan zodat u zelf kunt ervaren hoe gemakkelijk deze te bedienen is.  

 

 

 

 

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden ziet u hieronder afgewerkte projecten. Klik op de foto's voor een vergroting.

 

       
     
       

 


Hefschuifpui Kiepschuifpuien