Kraakman Kozijntechniek specialist in schuifpuien en draaikiepramen

 

Wij zijn een kozijnenleverancier die vanuit service en garantie van eigen verkoop zich is gaan toeleggen op totaal onderhoud van kozijnen en dan met name van schuifpuien en draaikiepramen. Door de vele aanvragen schuifpui repareren hebben wij nu zelfs een landelijke service dienst die 6 dagen in de week vanuit Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht voor een landelijke dekking zorgt. Snelle schuifpui reparatie of draaikiepramen gerepareerd op een moment wanneer u dat uitkomt.

 

Weer genieten van uw schuifpui neem contact met ons op:

 

Zuid Holland:     070 4490 370
Noord Holland:   020 3697 006
Utrecht:             030 3690 381
Brabant:            010 6690 149

 

kozijnenreparatie.info is de site op het gebied van onderhoud en reparaties aan alle soorten kozijnen zowel kunststof, aluminium en hout. Door een groot netwerk van dealers en leveranciers kunnen wij aan bijna alle onderdelen komen die nog in de handel is. Vraag vrijblijvend een offerte schuifpui reparatie of voor het herstellen van uw draaikiepramen: GU schuifpui, Siegenia schuifpui, Maco schuifpui of Hatau

 

Wij als schuifpui reparatie bedrijf staan voor:
Wij werken alleen met originele onderdelen
Prijsopgave vooraf en geen bijkomende kosten
Reparaties kunnen snel worden ingepland
9 van de 10 reparaties worden in 1 keer opgelost

 

 

 

 

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden ziet u hieronder afgewerkte projecten. Klik op de foto's voor een vergroting.

 

       
     
       

 


Hefschuifpui Kiepschuifpuien