Service en Onderhoud aan ramen en deuren
Al vele jaren de specialist op het gebied van draaikiepramen en schuifpuien. Laat je helpen door onze specialisten die je volledig begeleiden. Jouw schuifpui of draaikiepraam wordt weer zo goed als nieuw. Ongeacht de huidige staat.

Zowel kunststof als aluminium kozijnen en schuifpuien zijn zoals vele weten onderhoudsarm, maar zeker nog niet onderhoudsvrij. Dit betekend dat men voor een optimale levensduur van kunststof en aluminium producten er verstandig aan doet om deze producten om de 5 jaar een onderhoudsbeurt te geven. Door het opnieuw afstellen van het hang en sluitwerk voorkomt men dat deze onderdelen niet kapot gedraaid worden en dat men optimaal kan genieten van de voordelen van kunststof en aluminium kozijnen. Inspuiten en opnieuw stellen van ramen en deuren zijn ook handelingen die essentieel zijn voor een periodiek onderhoudscontract.

Reparatie & Onderhoudservice
Desondanks dat kunststof en aluminium duurzame producten zijn, zijn bepaalde onderdelen slijtage gevoelig. Door periodieke onderhoudsservice zullen deze onderdelen langer mee gaan. Als bepaalde onderdelen kapot gaan dan heeft dit vaak het resultaat dat deuren en ramen niet normaal meer functioneren. Bij ad hoc reageren en het repareren van de desbetreffende onderdelen kan Kraakman Kozijntechniek er voor zorgen dat u niet een nieuwe schuifpui of kozijn moet aanschaffen.

Contact Form